top of page
  • Writer's pictureIoana Maties

Tendintele sezonului rece: 7 perechi de incaltaminte must-have

Chiar daca, momentan, vremea nu da semne ca ne-ar obliga prea curand la ghete si bocanci, ii cunoastem prea bine capriciile si stim ca nu va trece mult pana ce vom da iama in incaltamintea de iarna.


Insa nici ca ne pasa de frig, vant sau ploaie, cand avem modele atat de cool de incaltaminte la un click distanta. Azi am consultat tendintele si iti prezentam cele mai dorite accesorii ale sezonului rece! Descopera-le in randurile de mai jos si cat de curând o sa implori mercurul din termometre sa scada pentru a le putea purta!


Vine iarna, bine-mi pare cand in picioare am o pereche de Bigiottos!


Cum purcedem la cumparaturi de incaltaminte de iarna, cum incepe si corul de nemultumiri. Ghetele care ne plac sunt inconfortabile, botinele care ne atrag atentia par sa se destrame la prima ninsoare, iar pe langa acestea apar modelele pe care le vei regasi in picioarele tuturor cunostintelor tale. In aceasta mare neandestulatoare de accesorii si-au facut loc si modelele de la Bigiottos, gata sa aduca la tacere criticile de mai sus si sa ne umple sufletul de recunostinta.



Daca nu ai auzit inca de brandul lui Iulian Burdoaza, suntem fericite sa iti facem cunostinta cu el. La Bigiottos vei gasi incaltaminte de cea mai buna calitate, modele nonconformiste si pline de creativitate, „traznite si cool”, asa cum le descriu clientii. Sunt genul de pantofi in care poti petrece intreaga zi la birou, fara strop de disconfort si care atrag complimente si priviri pline de invidie si de admiratie de la toti prietenii tai.


Ce ne mai place la Bigiottos? Ca este un brand totalmente orientat catre clientii sai. Implicat in toate procesele business-ului, fondatorul Bigiottos adora sa asculte parerile cumparatorilor, asa ca te vei scalda in ape calme, linistite, stiind ca este cineva acolo care iti asculta doleantele si care ar face orice ca sa te vada fericita in compania noilor tale incaltari de poveste. Si nu e totul: transportul e gratuit la plata cu cardul, returul poate fi realizat in 100 de zile, transferul bancar al platii de pe retur dureaza numai 24 de ore, iar fiecare comanda iti aduce puncte de fidelitate pe care le poti transforma apoi in reduceri. Iata un brand care isi respecta clientul!



Azi iti prezentam produsele vedeta din colectia Black to Basics, formată din ghete si bocanci in culori inchise, atent alese si atent asortate, asa cum ne promit chiar creatorii lor. Inspirate de viata reala, de experientele si de nevoile tale palpabile, aceste modele fac diferenta.


Cine spune ca la birou nu poti fi cool? Nu iti mai chinui bietele picioare in acei stilettos imposibil de purtat si rasfata-te cu un stil curat, minimalist si ultra cool. Botinele Stamford reprezinta o reinterpretare a celebrelor Chelsea boots, dispuse cu elastic pe lateral pentru o incaltare mai usoara. Confectionate din piele neagra naturala, moale si rezistenta, cu talpa zimtata pentru aderenta si un look timeless, iti vor tine companie loiale de dimineata pana seara si apoi de la apus pana la rasarit.



O sa uiti senzatia de picioare inghetate dupa ce vei face cunostinta cu modelul de ghete cu blană Ice Bye. La randul lor concepute din piele naturala moale, accesoriile au sireturi incastrate in capse metalice, pentru un look glam si plin de personalitate, si o talpa rezistenta si confortabila. Ne place mult modelul cu accente casual care se preteaza la orice outfit.



Modelul Arctic a plecat cu inima noastra si tare mai suntem curioase cand are de gand sa ne-o aduca inapoi. Ghetele reinventeaza cu fantezie modelul clasic Chelsea, apeland la piele naturala alba, punctata de elastic negru care faciliteaza incaltarea. Nu poti contesta faptul ca aceasta pereche va atrage toate privirile asupra ta!



Din piele naturala, cu talpa cauciucata si interior imblanit, bocancii Slash vor deveni curand favoritii tai. Nuanta de alb reda prospetimea straturilor de zapada imaculata, iar detaliile cu negru confera un aspect sofisticat care va atrage suspine de admiratie. Acest model de incaltaminte in trend in sezonul rece se potriveste atat cu o rochie oversized, dar si cu blugi rupit si un cojocel de lana.



Ne crezi daca iti spunem ca tocmai am descoperit cei mai cool sneakers de pe suprafata pamantului? Este vorba despre modelul Bandana, cu sireturi, cureluse si elemente atipice, gata sa iti intoarca lumea cu susul in jos. Confectionate din piele naturala cu insertii de blanita, aceste accesorii asigura un confort sporit si sunt gata sa iti tina companie cat le vei permite in viata ta activa si fericita!



Fii cea mai cool din gasca fara sa pierzi ore in sir in fata oglinzii: asa suna mesajul modelului Kim, care ar face-o si pe celebra Kardashian sa tremure de dorinta. Aspectul lacuit se va remarca indata, iar inchiderea cu sireturi masive este atat de edgy. Modelul de la Bigiottos e alcatuit tot din piele naturala, cu blanita in interior, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu rezistenta si confortul.



Amintind de pantofii Oxford, dar de o mie de ori mai cool decât ei, ghetele Half Silver vor deveni preferatele tale mai ales in spatiul office. Cum ar putea fi altfel, cand sunt atat de pline de creativitate si au un aspect atat de original si de rafinat? Cromatica negru-argintiu e revolutionara, iar temerea de a purta aceeasi pereche de pantofi ca toata lumea din jur va fi spulberata. Te vei bucura si de confortul oferit de talpa ultra light, care iti va purta pasii peste tot in lume.



Colectia de toamna-iarna Bigiottos este cel mai potrivit raspuns la intrebarea: „eu cu ce ma incalt in sezonul rece?”. Descopera modelele de incaltaminte din piele Black to basics, lansate sub sloganul Feel different, cel mai potrivit cu putinta. Citeste si uluitoarea poveste a unui antreprenor de succes: Iulian Burdoaza iti spune cum s-a transformat dintr-un viitor inginer mecanic in fondatorul unuia dintre cele mai promitatoare branduri din fashion-ul actual. O adevarata lectie de viata te asteapta pe blogul Bigiottos.


Click aici pentru colectia Black to Basics.


Articol preluat de pe divahair.ro, redactat de Andreea Baluteanu.










Never Miss a New Post.

Thanks for subscribing!

bottom of page