top of page
  • Writer's pictureIoana Maties

Outfituri de vacanta

Sezonul estival a inceput, marea te asteapta, iar noi avem grija sa nu pleci in concediu fara piesele vestimentare care iti dau un vibe pozitiv si te fac sa te simti cool oriunde si oricand.

Ai pus la punct toate detaliile? Destinatia, perioada, traseul pana la locatie, activitatile turistice si de divertisment? Este perfect, insa nu esti gata de concediu daca nu ai adaugat in bagaj, alaturi de haine si accesorii, incaltamintea de vara de la Bigiottos, pe care o adori 😍.

Evident ca trebuie sa ne gandim ce purtam in picioare in functie de momentul zilei, asa incat am selectat pentru voi cateva modele chic pentru tinuta de zi si de seara.


Daca te intrebi ce ai putea purta vara asta, pe litoral, afla ca poti alege sandale, saboti, sneakersi sau chiar ghete de vara ultra-light. Noi iti propunem sa iei cu tine cel putin trei tipuri de incaltaminte pentru a crea outfituri cat mai diversificate.

Daca esti femeie, poti purta sandale sau saboti pe timp de zi, care te ajuta sa faci fata cu succes temperaturilor ridicate.

Modelele de saboti Mandisa si Normandia sunt confectionate din piele naturala moale, ce se muleaza perfect pe forma piciorului tau, iar talpa inalta, personalizata, te duce cu gandul la spiritul jucaus si nonconformist. Fie ca ii porti cu o rochita sau cu o pereche de pantaloni scurti, cu siguranta nu vei da gres! De fapt, vei fi asaltata de complimente.


Sandalele inalte, cu catarama, nu pot lipsi din tinuta de vacanta. Un avantaj important este este acela ca se pot regla dupa bunul plac si se potrivesc oricarui format de talpa. Poti opta pentru crem, negru sau maro, culoarea care te reprezinta si te face sa te simti increzatoare. Posibilitatile de asortare sunt infinite, nu trebuie decat sa dai frau liber imaginatiei pentru a face loc relaxarii si concediului mult asteptat.


Ghetele cu plasa se afla printre cele mai dorite articole in acest sezon, in timp ce modelul gheata-sanda indeplineste orice dorinta. Combinatiile unice de texturi si materiale sunt concepute astfel incat sa te cucereasca de la prima vedere prin senzualitate si indrazneala. Se potrivesc de minune cu o fustita scurta vaporoasa si sunt numai bune de purtat seara, pe faleza.


















Vestimentatia barbateasca poate fi completata cu o pereche de sneakersi de vara din piele intoarsa, soft, o imbinare intre casual si sport. Red Light si Hawaii sunt modele fashion ideale pentru concediu. Interiorul din piele naturala si talpa ultra-light iti ofera confortul de care ai nevoie pentru a te simti fresh in vacanta. Red Light se remarca prin contrastele de culoare si gaicile metalice, iar Hawaii prin pozitionarea fermoarului pe mijloc.



Daca tot pleci la mare, de ce sa nu pui in bagaj si o pereche de adidasi galbeni pentru a fi energic si optimist? Te sfatuim sa ii asortezi cu niste geansi albastri si o pereche de sosete sport marca Bigiottos. Clasic, simplu, dar totusi diferit! Daca preferi verdele, iti recomandam un model similar- click aici.


Te incurajam sa fii diferit si sa tii cont de tendintele in moda pentru o stralucire de V.I.P. Asa ca, nu mai sta pe ganduri! E momentul sa-ti pregatesti tinuta pentru concediu si sa impresionezi.








Never Miss a New Post.

Thanks for subscribing!

bottom of page