top of page
  • Writer's pictureBurdoaza Iulian

Cum te asortezi corect in 3 ipostaze: office, party si sport-casual


In ultima perioada, liniile de demarcatie dintre diferitele stiluri s-au estompat. Nu mai exista incaltaminte de ocazie asa cum nu mai sunt haine „bune”, doar pentru evenimentele speciale din viata noastra. Am invatat sa traim prezentul, am descoperit ca un drink cu prietenii poate fi la fel de important ca un bal de caritate: nu prin amplitudinea ocaziei, ci prin emotiile si prin vibe-ul pe care ni-l construieste.

Iar la Bigiottos ne mandrim sa cream incaltaminte pentru orice stil. Ghetele si pantofii nostri, nonconformisti si plini de creativitate, simpatici, trazniti si cool, asa cum ni i-au laudat clientii, te intovarasesc la birou, iti tin companie cand iesi la o terasa si se distreaza alaturi de tine la un party.

Sentimentul cand cei dragi iti admira tinuta? E #priceless, zicem noi. Sa comanzi de la Bigiottos e mai simplu ca niciodata: click, click, boom si gata, pantofii ajung la usa ta, nerabdatori sa le dai viata proprie. In cateva minute iti alegi perechea si noi ti-o trimitem in timp record, nu mai ramane decat sa pasesti mandru si increzator de outfitul tau. Ce tinuta preferi? Office? Party? Sau casual-sport? Vezi ce propuneri avem in randurile urmatoare si fii gata pentru magie!


Duse sunt, slava tendintelor, zilele cand ne imbracam la costum si cu pantofi de piele eleganti la birou. Azi sunt admisi jeansii si jachetele cool la majoritatea locurilor de munca, iar pantofii nostri se preteaza tuturor acestor ipostaze.




Se ia o pereche de jeans negri sau indigo (culorile deschise nu rezoneaza neaparat cu spatiul office) si se completeaza cu o camasa cu aspect smart-casual, elegant sau business. La fel de bine poti intoarce ecuatia si poti opta pentru o pereche de pantaloni de costum purtati alaturi de un t-shirt negru si o camasa. Completeaza cu mocasini, pantofi eleganti sau adidasi smart. Accesoriul perfect? Un ceas masiv.

Parerea noastra? De ce sa nu fii Cool at Work? Fii #cool oriunde, oricand, nu doar la evenimente speciale. Ti-am spus mai sus ce credem despre pantofii „de ocazie”.

Gata esti de distractie garantata la un party? Stilul glam nu mai are secrete pentru noi!

Se ia o pereche de jeans, tot negri, dar diferiti de cei din moda office. Poti apela la blugi cu aspect prespalat, rupti sau la aplicatii glam. Desigur, poti opta si pentru blugii tai albastri, dar evita-i pe cei albi sau colorati.



Completeaza cu o camasa cu imprimeu, de matase, sau cu un tricou care sa iti afiseze fizicul lucrat la sala (sau nu). Poti apela si la un costum, evident, daca ocazia o cere, doar nu suntem noi cei care sa te tina departe de dress code-ul black tie sau white tie.

Cum accesorizezi? Cu o pereche de sneakers cu tinte sau aplicatii glam. Este momentul lor sa straluceasca, aici mai mult ca oriunde. Lantisorul tau preferat, ceasurile sau bratarile din piele completeaza acest look #fashionable.


Fara doar si poate, stilul vedeta al ultimilor ani a fost cel atleisure. Nici nu e de mirare, pentru ca e incredibil de cool si practic si are un vibe relaxat dupa care ne dam in vant. Poti sa fii cel mai cel din gasca ta fara sa pierzi ore in sir in fata oglinzii, in pantofi care nu costa cat o masina la mana a doua. Iti raman si bani cat sa achiti consumatia tuturor, daca ti se face chef sa fii cu dare de mana.

Si, cand ajungi acasa, nu te mai plangi de dureri de picioare dupa o zi de colindat. Cu alte cuvinte, Enjoy the active lifestyle!



Si totusi, ce porti? Bluze sport cu look sleek si cool, fie ca e vorba de hanorace oversized sau de bluze de trening cu guler ridicat. Renunta la pantalonii asortati pentru insertii casual si opteaza in schimb pentru blugii tai drepti aflati mereu la putere. Completeaza cu bocanci albi, cu sneakers cu look retro sau cu tenisi si esti exact asa cum trebuie.


Feel different cu Bigiottos orice stil ai avea!

Cea mai tare realizare a noastra? Ne mandrim cu faptul ca ultima colectie Bigiottos se asorteaza la orice stil, remarcandu-se prin piese sport, casual sau elegante, pentru toate gusturile. Joaca-te cu imaginatia, cu texturile si culorile, fii increzator si cool si relax: nu uita ca moda nu e provocare, e pur si simplu reflectia personalitatii tale, o joaca, o placere. Simte-te bine in pielea ta, feel #different, feel Bigiottos!

Ghetele sport Scarpa sunt must-have din toate punctele de vedere de mai sus. Au un design curat in tonuri de alb si negru si sunt scoase in evidenta de detaliul estetic al fermoarului negru asimetric. Se potrivesc la un party, impresioneaza la munca si dau tot ce au in tinutele casual. Din piele naturala, iti stau alaturi la bine si la greu.



Marturisim ca am creat sneakers-ii pentru sezon rece Spike Lee cu gandul la filmele regizorului, dar si la toate momentele cand tu ii vei da pe toti pe spate cu factorul #cool. Sunt conceputi din piele naturala neagra, au capse metalice cu efect wow si talpa ultra light ca sa dansezi pana dimineata si dupa sa mai dai o tura cu prietenii. Cine stie cand vei ajunge acasa? Stii doar ca iti vor fi alaturi atunci, dar si mai tarziu, la munca sau la o plimbare cu masina.



Cei mai tari pantofi sport ai momentului sunt negri, au un look retro cool, o talpa masiva cu imprimeu crocodil si un design urban care se potriveste la orice stil. Ii cheama Croco si te asteapta sa faceti ravagii la party-uri, sa va distrati la iesiri sau sa urcati treapta dupa treapta pe scara ascensiunii profesionale. Fireste, i-am conceput din piele naturala, ca sa iti stea alaturi mult timp de acum incolo.



Suntem incantati ca ne-ai descoperit si tare mandri sa iti mai aratam si sigla noastra.



Alege, comanda si feel different cu Bigiottos. De restul avem grija noi: ai transport gratuit la plata cu cardul, retur in 100 de zile, transfer bancar la retur gata in numai 24 de ore si puncte de fidelitate la fiecare comanda. Speram ca ti-am atras atentia si abia asteptam sa te cunoastem!

Never Miss a New Post.

Thanks for subscribing!

bottom of page